Maatregelen Covid-19

Graag zou ik u willen vragen onderstaande maatregelen aandachtig door te nemen.  

Heeft u last van: 

  • Hoesten, keelpijn en/of verkoudheidsklachten? 
  • Benauwdheid of longontsteking? 
  • Koorts? 
  • Bent u in contact geweest met iemand die COVID-19 heeft? 
  • Bent u zelf korter dan 2 weken geleden genezen van COVID-19? 
  • Hebben eventuele huisgenoten klachten? 

Kunt u op een van deze vragen ja antwoorden? Graag vooraf aan de behandeling contact met mij opnemen via tel.nr. 06-36368014 

Verder wil ik u vragen aan de voorkant van mijn huis op de bank plaats te nemen. Bij regen wacht u natuurlijk gewoon in uw auto. Ik kom u zelf ophalen op de afgesproken tijd. Voordat u naar binnen gaat heb ik uw handen gedesinfecteerd met alcohol. 

Ik geef u geen hand bij binnenkomst. Ik ben zelf al in beschermende kleding.  

Betaling 

Wat betreft het betalen dit kan: 

  • Afgepast contant 
  • Via betaalverzoek 
  • Op rekening 

 

Verlaten Praktijk 

Bij het verlaten van de praktijk graag zo min mogelijk aanraken. Ik zal de deur voor u open doen. 

Het toilet alleen in noodgevallen gebruiken. 

Hopende op uw begrip. 

#samensterk #gezondheidbovenalles 

Welkom!

Beste klant, 

Het is even afwachten of wij vanaf 20 mei weer aan het werk mogen als voetverzorgers. 

Er is enorm veel veranderd en wij moeten gaan voldoen aan aangescherpte eisen ten aan zien van desinfectie en hygiëne. In de salon hangt een scherm tussen u en mij. Ik zorg na elke behandeling voor voldoende ventilatie en schoonmaak. Tijdens het werken draag ik mondkap en bril. Bij het afrekenen draag ik een gezichtsmasker. Allemaal richtlijnen die opgevolgd moeten gaan worden. En laten we de 1,5 m afstand niet vergeten. 

Deze maatregelen passen niet bij mij, maar ik heb hierin geen keus. Gezondheid staat voorop. 

Helaas ben ik door de maatregelen die de overheid ons nu voorschrijft en de daardoor flink gestegen inkoopprijzen van mondkapjes, alcohol, handschoenen en schorten etc. genoodzaakt mijn tarieven te verhogen.  

Maar eens zien hoe dit alles gaat functioneren binnen de voetverzorgingsbranche.  

We moeten het samen doen. Blijf gezond en tot snel! 

Hopende op uw begrip. 

Lieve groet,  

Ilona Ticheloven 

Of stuur een e-mail naar: salonilona.nu@gmail.com
Bel of Whatsapp naar: 06-36368014